TUGA ZA MIKIJEM NE PRESTAJE: Jelena OTKRILA šta nikada nije PRIZNALA TATI
Foto: Printskrin

Iskreno

TUGA ZA MIKIJEM NE PRESTAJE: Jelena OTKRILA šta nikada nije PRIZNALA TATI

Stars -

Jelena Jevremović, ćerka prminulog pevača Mikija Jevremović otkrila je da postoji nešto što je prećutala tati. Ona se pre nekoliko godina bavila pevanjem baš kao i njen otac. Jelena smatra da su pevači više dali drugima nego svojoj deci, zbog čega je i prestala da se bavi muzikom, a upravo to nikada nije rekla svom ocu.

"To je jedan od razloga zbog kojeg sam ja prestala da se bavim muzikom. To tati nikada nisam rekla jer me direktno nije ni pitao. Ja kada sam se ostvarila kao roditelj shvatila sam koliko su meni roditelji falili pogotovo tata, dešavalo se da ga po šest meseci ne vidim... da je bio na tim turnejama u Rusiji, Belorusiji, Americi, Novi Zelnad... dešavalo se da ne znamo ni na kom je kontinentu..." kaže Jelena.

(KURIR TV) ĆERKA MIKIJA JEVREMOVIĆA: Svakog dana pričam s tatom na grobu!

Iako se na bavi muzikom planira da uskoro objavi svoju autobiografiju na nagovor supruga.

"Ona je veoma autentična i zanimljiva i uopšte kako sam se povukla, zašto... kako ljubav može da utiče na čoveka. Jedno potpuno blesavo stvorenje, oštećenu dušu, koja nje odavala takav utisak. Među hiljadama ljudi koje sam znala pojavila se jedna osoba čije je postojanje bilo dovoljno da promenim ceo svoj život i pogled na život", rekla je Jelena u emisiji Exkluziv na televiziji Prva.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Bonus video

Miki Jevremović: Životna priča legendarnog boema

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track