Charlize Theron nastavlja da promoviše film kojim se vrratila na veliko platno kao nemilosrdna akciona heroina! Oskarovka glumi agentkinju Lorraine Broughton u svom novom filmu ATOMIC BLONDE, a u stvarnom životu zanosna plavuša je veoma spremna na modnu akciju! 

Proslavljena 41-godišnja glumica u subotu uveče u Berlinu prisustvovala posebnom eventu koji je bio namenjen nemačkoj premijeri pomenutog filma. O izazovnom crvenom breathtaking izdanju se još uvek priča, a zbog tih dugih nogu niko nije ostao ravnodušan. 

Mini haljina dugih rukava dolazi iz modne kuće Givenchy, a sastoji se od komotnijeg gornjeg dela sa kragnom i V izrezom i uže suknje "nakićene" karnerima. Očigledno da se zbog provokativnog izdanja Theron držala proverenih aksesoara, jer je svoj stajling oplemenila jednostavnim detaljima - sandalama na štiklu, svedenom ogrlicom i prstenom koji potisuje Graziela Gems. 

Šminku je svela na minimum, dok je kosu stilizovala u punđu, inspirisana istočnjačkom kulturom. Omaž borilačkim veštinama nije slučajan te berlinski look kao da je bio inspirisan poslednjim likom koji zgodna plavuša tumači.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/