Poznata glumica trenutno je u Njujorku gde promoviše svoje novo filmsko ostvarenje "All I See Is You", a njen radni ponedeljak je izgledao zaista radno!

Promocija filma podrazumevala je gostovanja u različitim emisijama i nekolicinu intervjua, za koje je Blake pripremila različite kombinacije.

Dan je započela u monohromatskom izdanju.

Za gostovanje u čuvenoj jutarnjoj emisiji Good Morning America, lepa glumica ponela je jarko žuti komplet koji se pored boje isticao širokim zvonastim nogavicama, te zvonsatim rukavima i tankim kaišem istog tona, koji je zaslužen za stvaranje ženstvene siluete.

Ovaj efektan komad u stilu disko 60-ih, potpisuje Brandon Maxwell.

Nešto kasnije, Blake se opredelila za glamuroznije izdanje izabravši elegantnu top haljinu sa šljokicama, zanimljivog apstraktnog dezena u stilu pop-arta koju potpisuje Oscar de la Renta. I uz ovaj izgled popularna glumica opredelila se za puštene delikatne uvojke, te blago zalizanu kosu i statement viseće minđuše.

Moramo da napomenemo kako nam se svideo njen izbor salonki - piton koža, kojim je demonstrirala kako jedan statement haljina ne mora pod obavezno da se nadogradi klasičnim crnim salonkama i sandalama, te da i statement obuća ide uz atraktivnu i upečatljivu kreaciju.



Za svoj naredni intervju glumica je izabrala ležerniji, ali fanatastičan stajling. Plavi kaput od velura Blake je uparila s prugastom asimetričnom haljinom i Gucci čizmama upečatljivog pomalo etno-animal printa. Uz ovaj odvažan dnevni outfit opredelila Lively se opredelila za nešto ležerniju frizuru: pletenicu uvezenu sa strane.



Sledeće izdanje bilo je nešto glamuroznije, u pitanju je Chanel kombinezon prepoznatiljivog crno-belog pepito dezena.

Ostale kombinacije zanosne plavuše pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/