JANKOVIĆ I ĐILAS POSTIGLI DOGOVOR, ZAJEDNO NA BEOGRADSKE IZBORE: Želimo da od glavnog grada napravimo bolje mesto za život
Foto: Profimedia, Nebojša Mandić

Utvrdili program

JANKOVIĆ I ĐILAS POSTIGLI DOGOVOR, ZAJEDNO NA BEOGRADSKE IZBORE: Želimo da od glavnog grada napravimo bolje mesto za život

Politika -

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas razgovarali su danas o predstojećim izborima u Beogradu.

foto: Nebojša Mandić

Uoči početka razgovora u sedištu PSG, Đilas je rekao novinarima da je došao na sastanak da bi utvrdili zajednički program.

"Smatrao sam da je najnormalnije da dođem pred ljude koji su mi dali podršku, i da zajedno sa ostalima koji budu zainteresovani da podrže zajednički program, izađemo pred javnost", rekao je Đilas.

U TRCI ZA GRADONAČELNIKA BEOGRADA: Đilas neće moći da računa na podršku Vuka Jeremića?

On je kazao da među članovima PSG sigurno ima onih koji veruju da je on grešio, ali da su svi procenili da je od toga važnije da se od Beograda i Srbije "napravi bolje mesto". Upitan šta je njegov osnovni motiv za učešće na izborima, Đilas je odgovorio: "Pogledajte kroz prozor i videćete mnogo motiva".

foto: Marina Lopičić

Janković je izjavio da veruje da je Đilas ne samo najbolji kandidat za gradonačelnika, već i da i da će pobediti na predstojećim izborima za gradsku vlast.

"PSG je doneo stratešku odluku da podrži najboljeg kandidata koji Beogradu treba", rekao je Janković.

VANREDNA SKUPŠTINA POKRETA SLOBODNIH GRAĐANA Saša Janković uveren: Đilas pripada sistemu vrednosti koje Pokret zastupa

Po njegovim rečima, i s drugim partnerima biće dogovoreni tehnički detalji učešće na izborima. On je kazao da je prerano za pitanja o izbornoj listi i da je današnji sastanak "razgovor o strategiji kako da što pre i što bolje Beograd vratimo Beograđankama i Beograđanima".

(Kurir.rs/Beta/Foto: Profimedia, Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: NANA - PONOVO MESTO KRIMINALNIH OBRAČUNA! Mlađi muškarac ubijen, drugi teško ranjen!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track