PRONAĐENO 20 KG MARIHUANE, 3 PUŠKE, 4 PIŠTOLJA: Zet Mikija Jevremovića pao s drogom i oružjem
Foto: Dragana Udovičić

Predrag Nedeljković u ozbiljnom kriminalu

PRONAĐENO 20 KG MARIHUANE, 3 PUŠKE, 4 PIŠTOLJA: Zet Mikija Jevremovića pao s drogom i oružjem

Crna Hronika -

Kod supruga pevačice Jelene Jevremović nađeno 20 kilograma marihuane i 180 grama kokaina, kao i četiri pištolja s prigušivačem i tri puške. Uhapšena i dvojica njegovih saradnika

Predrag Nedeljković, suprug pevačice Jelene Jevremović, ćerke pokojnog Mikija Jevremovića, uhapšen je zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako saznajemo, Nedeljković je priveden sa dvojicom saradnika još u junu ove godine, a nedavno je protiv ove trojice podignuta optužnica. Pevačicin suprug se od hapšenja nalazi u Centralnom zatvoru, gde ga, kako saznajemo, pevačica redovno obilazila.

Angažovala advokata

- Kod Nedeljkovića i druge dvojice osumnjičenih pronađeno je 20 kilograma marihuane, 180 grama kokaina, četiri pištolja s prigušivačima i tri puške. U pitanju je velika količina droge, ali i oružja, pa se sumnja da su se oni ovim poslom bavili duže vreme. Nakon hapšenja muža ćerka pokojnog Mikija Jevremovića doživela je nervni slom. Ipak, brzo se trgla. Angažovala je advokata, jurila sve veze koje poznaje i dala bukvalno svu ušteđevinu koju je imala - kaže naš izvor iz istrage.

foto: Privatna Arhiva

Jevremovićeva s Predragom ima dva maloletna sina, kojima još uvek nije saopštila gde im se nalazi otac.

- Jelena još uvek nije spremna da deci kaže istinu. Kada pitaju za njega, ona ih laže i govori im da im je tata u inostranstvu i da će se brzo vratiti. Mnogo im nedostaje, a ona se, pored brojnih teškoća koje doživljava zbog Peđe, trudi da im nadomesti očinsku ljubav. Razočarana je u supruga što je mnoge stvari krio od nje i što sada mora da rešava njegove probleme. Zbog finansijskih teškoća, iz stana na Bežanijskoj kosi koji su iznajmljivali preselila se na Zvezdaru i sinove prebacila u drugu školu i vrtić. Polako ih priprema da im kaže kako stoje stvari, ali potrebno joj je još malo vremena - kaže naš sagovornik blizak okruženju pevačice.

Jelena Jevremović za Kurir

IMAJTE RAZUMEVANJA, JAKO MI JE TEŠKO

Kurir je juče pozvao ćerku Mikija Jevremovića za komentar. Ona nam je potvrdila da je vest o hapšenju supruga tačna, ali je zamolila da ne objavljujemo detalje.

- Molim vas, ne mogu da pričam o tome. Imajte razumevanja. Mnogo mi je teško. Prolazimo kroz težak period. Molim vas, ako je moguće, nemojte ništa da pišete. Svesna sam da ne mogu dugo da krijem jer će se saznati, ali... - rekla nam je Jelena Jevremović.

Napisala knjigu

Jevremovićeva je, inače, nedavno izdala svoju prvu knjigu „Jedanaest dana“, koja je pisana dok je bila u najvećoj ljubavi s Predragom, u periodu kada su živeli u Parizu. Autobiografija je završena pre njegovog hapšenja, pa se dvoumila da li uopšte da je objavljuje jer glavni junak romana više nije pored nje.

ESTRADA I DROGA

Bane Sanšajn / uhapšen sa spidom

Frontmen grupe Sanšajn Branko Bane Bojović uhapšen je nakon što je policija kod njega pronašla šest paketića droge spid i kutiju s praškastom materijom. Muzičar je ušao u sukob s policajcem, pa je izbio haos. Osuđen je na 10 meseci kućnog zatvora..

Sinan Sakić / krio drogu u gaćama

Pevač Sinan Sakić uhapšen je pre dve godine na graničnom prelazu Trbušnica sa 2,3 grama kokaina, koji je sakrio u donji veš. S njim je bio i njegov sin Elvis Sakić, kod koga je pronađeno oko gram marihuane. Sakić je pušten posle saslušanja u tužilaštvu, s obzirom na to da je bilo reči o manjoj količini droge.

Marko Bulat / kokain kod supruge

U avgustu ove godine barska policija privela je Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju Nikolić nakon što je racijom i pretresom u jednom plažnom baru gde je pevao kod nje pronađena droga. Marija je preuzela krivicu na sebe i protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini droge. Godinu dana ranije Marija je takođe uhapšena zbog droge.

Danijela Jovanović - Foto: Dragana Udovičić; Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track