REKLA SVE ŠTO JOJ LEŽI NA DUŠI: Učesnica "Parova" bila u zatvoru zbog droge, pretilo joj je 15 godina zatvora!
Učesnica Parova hapšena, Foto: Printscreen

ŠOK!

REKLA SVE ŠTO JOJ LEŽI NA DUŠI: Učesnica "Parova" bila u zatvoru zbog droge, pretilo joj je 15 godina zatvora!

Njenog dečka je dugo pratila policija, jer je petljao sa drogom

Objavljeno:

Bojana Praizović, koja sa sestrom Mirjanom učestvuje u šestoj sezoni "Parova", otkrila je sve detalje iz svoje prošlosti, a ukućane je najviše zainteresovala period koji je provela u istražnom zatvoru.

Naime, Bojana je pre tri godine uhapšena u velikoj policijskoj akciji, pod sumnjom da je deo organizovane kriminalne grupe koja se bavi rasturanjem droge.

- Imala sam 18 godina kada su me uhapsili, zabavljala sam se tada sa dečkom koji je narkoman. Bila sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Nisam znala sa čim se moj dečko bavio jer sam išla u školu. Nisu me ništa pitali kada su me uhapsili, a nakon mesec dana pritvora produžili su mi na još dva meseca. Nakon istražnog zatvora i suđenja, više se nikada nisam videla sa tim dečkom. Na kraju sam dobila dve godine uslovne kazne - šturo je pričala Bojana na poligrafu, dok je njena Mirjana objasnila da je njena sestra tada živela u Banja Luci, gde je išla u srednju školu.

- Njenog dečka je dugo pratila policija, jer je petljao sa drogom, a jednu noć je policija zaustavila automobil u kom su bili Bojana, njen dečko i jedan drugi i sve ih priveli jer su kod nje našli drogu. U stanici je rekla da droga nije njena, a nakon 24 sata u pritvoru, svi su bili pušteni. Međutim, tek nakon nekoliko dana, Bojanu i njenog dečka su uhapsili u velikoj policijskoj akciji pod sumnjom da su deo organoizovane kriminalne grupe. Za to delo je bila zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina, a ona je na kraju uslovno osuđena na dve godine, jer nije imala veze sa tom pričom - ispričala je Mirjana.

BONSU VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.