Letizia je poznata po vrhunskim ženstvenim izdanjima, te ovakav stilski odabir ni ovoga puta nije izostao.

Prilika u kojoj je španska kraljica pokazala svoj besprekoran ukus, ovaj put je bila predstavljenje posebnog tehnološki superironog Vega-3 lasera na Univerzizetu u Salamanci. Za ovu priliku španska kraljica odabrala je lepršavu midi hlajinu sa visokim prorezom sa Massimo Dutti potpisom, a čija cene se kreće u rasponu od oko 8.000 rsd.

I ovo nije prvi put da za razliku od britanskog plemstva recimo, španska kraljica nosi značajno pristupačnije brendove, koji i te kako zaslužuju pažnju, a to u njenom izvođenju shvatimo odmah!

Ova bela haljina koja prati liniju tela ističe se interesantnim printom od sitnih crnih kvadratića, ali i zanimljivim krojem koji čini da gornji deo izgleda poput bluze. Tu su i vrlo efektne falte koje se prozežu duž čitavog modela, pa čak i na rukavima, dajući ovom modelu od viskoze posebnu lepršavu notu.

Elegantnu ženstvenu haljinu, lepa Letizia nadogradila je crnim kožnim kaišem u predelu pojasa naravno, dok je kompletan izgled zaokružila crnim štiklama sa otvorenom petom. 

Izvor: elle.rs/zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/