Ljubavna priča

Kobi Brajant je za sobom ostavio suprugu i tri ćerke: Njihova ljubav bila je jača od svih prepreka!

Planeta tuguje za slavnim košarkašem koji je živeo za košarku i svoju porodicu

Vip priča
11:57h Autor:
Kobi Brajant je za sobom ostavio suprugu i tri ćerke: Njihova ljubav bila je jača od svih prepreka!
Foto: Profimedia

Tragična pogibija legendarnog NBA košarkaša Kobija Brajanta (42) u helihopterskoj nesreći u Kalifroniji uzdrmala je svet i svi se opraštaju od jednog od najboljih u istoriji.

Slavni košarkaš koji je u smrt otišao sa svojom mezimicom, ćerkom Đijanom (13) ostavio je za sobom suprugu Vanesu i još tri ćerke, od kojih jedna ima samo šest meseci.

Sve je počelo krajem prošlog veka. U novembru 1999. godine Kobi Brajant snimao je album koji nikada nije ugledao svietlost dana, a tada još uvek maloletna Vanesa Laine radila je kao plesačica.

Upoznali su se kada je Kobi imao 21 godinu, a Vanesa samo 17 godina. Među njima se dogodila ljubav na prvi pogled.

Alen Delon: Životna priča nestašnog buntovnika sa pariskih ulica! (FOTO)

foto: Profimedia

Samo šest meseci posle sudbonosnog susreta, slavni košarkaš je zaprosio svoju izabranicu, uprkos tome što nije imao podršku roditelja.

Naime, smatrali su da je još uvek premlad za brak, te kako treba da se fokusira isključivo na karijeru. Smetalo im je i to što je Vanesa druge rase.

Ali, Kobi nije dozvolio da to poljulja njihovu ljubav. Nekoliko meseci kasnije, par je organizovao katoličko venčanje, s obzirom na to da su oboje bili veliki vernici, a ceremoniji nisu prisustvovali njegovi roditelji.

Nakon toga, legendarni košarkaš više od godinu dana nije pričao sa svojim roditeljima, a onda je na svet došla njihova unuka, Brajantova najstarija ćerka Natalia Diamante Brajant.

Životna priča najvećeg srcelomca 90-ih: Da bi ostvario svoju najveću želju Luk Peri je asfaltirao puteve u Holivudu! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Dolazak unuke na svet značio je i da su "ratne sekire" zakopane. Dve godine nakon rođenja prve naslednice, mladi bračni par je doživeo tragediju jer je Vanesa imala spontani pobačaj.

Nikada nisu voleli da pričaju o tome, ali priznali su kako im je kako im je brak nakon tog nemilog događaja ojačao.

Ali, sreća im se ponovo osmehnula. Samo godinu dana kasnije, 2006. godine rodila se Đijana.

Šuškalo se kako je brak prolazio kroz trzavice, te da je Vanesa 2011. godine podnela papire za razvod, ali to se nije dogodilo.

Brajant je u više navrata spominjao važnost Crkve u bitnim životnim trenucima. Naglasio je kako su supruga i on, uprkos svim poteškoćama, opstali zahvaljujući veri i velikoj ljubavi.

Magija koju je stvorio Volt Dizni i dalje traje: Životna priča genija koji je ostavio neizbrisiv trag nije ni blizu tako bajkovita!(FOTO)

foto: Profimedia

Dve godine kasnije, objavili su kako je zahtev za razvod braka povučen i da ponovo uživaju u ljubavi.

Legendarni NBA košarkaš je intervjuima često isticao kako je bivša plesačica njegova prva i jedina ljubav. Najveća podrška i najbolji prijatelj. Pričao je i kako nikada nije upoznao hrabriju i bolju osobu, te kako će joj večno biti zahvalan za sve što je uradila za njega.

Vanesa mu je rodila još dve devojčice - 2016. Bianku Belu Brajant, a pre samo sedam meseci na svet je došla Kapri Kobi Brajant.

Pre nekoliko meseci, proslavili su i jubilarnih 20 godina braka, a dirljiva poruka raznežila je korisnike društvenih mreža.

"Na današnji dan pre 20 godina upoznao sam moju najbolju prijateljicu, moju kraljicu. Večeras sam odlučio da je odveden u Diznilend kako bismo proslavili kao u stara vremena, pre četiri princeze. Volim te, mamacita, zauvek", napisao je Kobi u novembru prošle godine.

I filmske lepotice plaču: Životna priča ikone stila i najlepše žene 20. veka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs