ENEDIN IH JE POBIO DOK SE DECA IGRALA U SOBI! Strašan zločin kod Sjenice ostavio je ceo region u šoku!
Foto: Kurir/Z.Š.

KRVAVI PIR

ENEDIN IH JE POBIO DOK SE DECA IGRALA U SOBI! Strašan zločin kod Sjenice ostavio je ceo region u šoku!

Jučerašnje ubistvo koji se dogodio u selu Rasno, potresao je duboko sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara

Objavljeno:

“Pozvao me je na telefon i rekao mi je da dođem po njega da ga vozim u bolnicu. Bilo je strašno, ali razmišljao sam o tome kako da ga spasem”, rekao je rođak S. Š., koji je jedan od prvih pritekao u pomoć tragično ranjenom Bekimu Š. u masakru nadomak Sjenice.

Jučerašnje ubistvo koji se dogodio u selu Rasno, potresao je duboko sve meštane ovog zabačenog mesta koje se nalazi između Sjenice i Novog Pazara. Između nepreglednih brda, obavijenih snegom dogodio se zločin u kome su ubijene tri i ranjene još tri osobe.

Enedin T. (44) osumnjičen je da je juče ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je Bekim Š. (35), dok su još dvoje njihovih rođaka koji su se nalazili u kući u vreme ubistva, Zineta A. i Nevzat A., takođe ranjeni.

“Bekimova žena se porodila pre pet dana. Proslavljali su rođenje deteta, kada se sve ovo desilo. Inače, Bekim je radio jedno vreme u Nemačkoj, izgradio je kuću u kojoj je živeo sa porodicom. Mnogo je dobar čovek i on, ali i njegova supruga. Ne znam šta se bilo njegovom zetu da tako nešto uradi”, ispričao je za Blic jedan od poznanika ove porodice.

Deca su bila u drugoj sobi, ne znam ko je tu još bio od komšijske dece sa njima. Ali strašno je što su oni sve to sigurno videli i čuli”, navela je rođaka ove porodice.

Ova naizgled radosna proslava zbog prinove pretvorila se u tragediju koju će svi pamtiti do kraja života. Inače, Bisera i Enedin bili su u braku, i živeli u Nemačkoj. Međutim kada su se rastali ona se vratila u svoj rodni kraj i nastavila život sa svojim roditeljima, koji su takođe ubijeni juče.

“Oni su bili jedna prekrasna porodica, poznajem ih odavno… Strašno je to što se desilo, ne znam zbog čega im je naudio. Ni Bisera, njen brat i njihovi roditelji nikada ranije nisu imali bilo kakve incidente. Bili su jako vredni i pošteni ljudi. Ko zna šta se desilo tom čoveku, on je sigurno bio pod uticajem droge ili alkohola kad je tako nešto strašno mogao da uradi”, naveo je jedan poznanik porodice za Blic.

Nekoliko trenutaka nakon zločina, u porodičnu kuću pristigao je jedan od njihovih rođaka koji je maloletan, zatekao žrtve, ali i navodno video ubicu kako odlazi sa motornim sankama.

“Zbog velikog snega njemu je verovatno bilo lakše da motornim sankama dođe do njih, kako bi brže mogao da pobegne posle”, kaže njihov poznanik.

Rođak S. Š., dobio je poziv od Bekima, da dođe u njihovu kuću i preveze povređene do bolnice.

“On je mene zvao, ja sam odmah krenuo, bilo je strašno to što sam video, ali sam najviše razmišljao kako da spasim one koji su preživeli. On je sada u stabilnom stanju, operisao ga je hirurg Izet Tutić i nadamo se da će biti dobro. Još sam u šoku, još ne znam šta se desilo u bolnicu nas ne puštaju”, priča S. Š.

Pored Bekima, u pucnjavi su ranjeni i majka i sin, Zineta A. i Nevzat A.

Zineta A., je pogođena u nogu i nakon pružene bolničke pomoći ona je otpuštena na kućno lečenje.

Inače, komšije ove porodice i dalje ne mogu sa sigurnošću da kažu zbog čega je Enedin počinio ovako jezivo ubistvo i šta bi mogao da bude razlog.

“Šta godi da je svi se pitamo da li normalan čovek to može da uradi… Jadna deca koja su ostala bez majke i bake i deke”, pričaju komšije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.