Pun modni pogodak

PRVI SLUŽBENI IZLAZAK MEGAN MARKL NAKON ROĐENJA ĆERKE: Decentna, otmena, nasmejana! (FOTO)

Vojvotkinja je izabra.la odevnu kombinaciju sa kojom nema greške

Moda
Autor:
PRVI SLUŽBENI IZLAZAK MEGAN MARKL NAKON ROĐENJA ĆERKE: Decentna, otmena, nasmejana! (FOTO)
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl odradili su prvi zajednički službeni izlazak od rođenja njihove ćerkice Lilibet. Par je doputovao u Njujork i prvo posetio opservatoriju "One World".

Tamo su se sreli s njujorškom guvernerkom Keti Hočul, njujorškim gradonačelnikom Bilom de Blazijom, njegovom suprugom Širlan Mekrej i sinom Danteom.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Opservatorija se nalazi u neboderu "One World Trade Center" izgrađenom na mestu na kojem su nekad stajale Kule blizanakinje, dve zgrade tadašnjeg Svetskog trgovačkog centra koje su srušene u terorističkom napadu 11. septembra 2001. godine.

Osim razgovora s domaćinima i obilaska opservatorije, Megan i Hari posetili su Memorijalni centar za žrtve napada kako bi im odali počast.

S obzirom na to da je ovo bila vrlo ozbiljna prilika, Megan je očekivano za ovaj događaj odabrala i vrlo ozbiljnu kombinaciju.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Nosila je tamnoplave odevne komade od glave do pete. Klasične duge pantalone kombinovala je sa rolkom i kaputom, a na nogama je imala jednostavne salonke.

"Zakopčana" do grla i u neutralnoj tamnoj nijansi, izgledala je primereno, pristojno i maksimalno decentno, kako i doliči ovakvoj prilici u kojoj bilo kakvo isticanje u efektnim odevnim komadima zapravo i nije poželjno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs