puna energije

JEDNOM PESMOM je sve bacila u trans: Marija Mikić u poodmakloj trudnoći na slavlju Đokovića napravila veče za pamćenje

0

Šarmantna pevačica, koja će uskoro doneti na svet svoje drugo dete, nije odolela mikrofonu, a u njenom nastupu su posebno uživali Novak, Jelena i Dijana Đoković

foto: jokarica 89, wwwmarijamikiccom, Instagram
foto: jokarica 89, wwwmarijamikiccom, Instagram

Snaha i najmlađi brat srpskog tenisera Novaka Đokovića voditeljka Saška Veselinov Đoković i Đorđe Đoković juče su postali roditelji!


Srećni par, koji se na večnu ljubav zakleo u septembru prošle godine, dobio je sina Aleksandra, a tim povodom porodica je organizovala veliko slavlje u vikendici u Pavlovcima, nadomak Rume.


Na proslavi kojoj je prisustvovao veliki broj prijatelja i članova porodice Đoković imali smo priliku da vidimo i više poznatih lica, a među njima i pevačicu Aleksandru Prijović.

 

1 / 5 Foto: mihamilutinovic, Instagram

 

Jedna od najuspešnijih "Zvezda Granda" napravila je uobičajeno izvanrednu atmosferu i razgalila sve prisutne, a pravo iznenađenje dogodilo se kada je na binu stala njena koleginica Marija Mikić.

 

1 / 6 Foto: jokarica89, Instagram


Šarmantna pevačica, koja je i sama pred porođaj, budući da s verenikom Jovanom Pantićem čeka drugo dete, nastupila je za Đokoviće i njiihove goste i doprinela slavlju.

 

Aleksandra Prijović i trudna Marija Mikić na slavlju porodice Đoković, povodom rođenja prvog deteta Đorđa Đokovića i Saške Veselinov Đoković
Aleksandra Prijović i trudna Marija Mikić na slavlju porodice Đoković, povodom rođenja prvog deteta Đorđa Đokovića i Saške Veselinov Đokovićfoto: Instagram

Uprkos poodmakloj trudnoći, ona je bila energična, vesela i sjajno raspoložena, a najbolji provod počeo je kad je zapevala pesmu "Jutro je" Nade Topčagić.

Novak se s prijateljima popeo na binu pored Marije, a njegova supruga Jelena veselo je igrala u prvom redu, odakle je uz osmeh i pesmu ispratila i nastup Aleksandre Prijović.

 

U njenom glasu i društvu posebno je uživala ponosna baka Dijana Đoković.

 

Trudna Marija Mikić na slavlju porodice Đoković, u zagrljaju sa Novakovom majkom Dijanom
Trudna Marija Mikić na slavlju porodice Đoković, u zagrljaju sa Novakovom majkom Dijanomfoto: Instagram

 

makonda-tracker