O njenom stilu već smo pisali. Deena ne nosi hidžab i burku, ima kratku kosu, oblači se pomalo ekscentrično, nosi otvorene sandale i visoke potpetice, pa i gola ramena i suknje iznad golena. Ova crnka nije dozvolila da joj se to što živi u radikalnoj Arabiji spreči na njenom putu da postane modna princeza. Što ona to zaista jeste. 

Prelepa princeza ima 41 godinu i majka je troje dece, udata je za člana kraljevske porodice sa ovih prostora, a osim što je prava stilska ikona i suprga i majka kojoj se u ovoj zemlji dive, Deena Abdulaziz Al-Saud je i poprlično ambiciozna, nezavisna i progresivna Arapkinja.

Vlasnica je dva ekskluzivna butika koji se nalaze u Riyadhu i Dohi, a u jednom trenutku bila je i glavna i odgovorna urednica arapskog izdanja Vogue-a.

(Arapska Carrie Bradshaw koja ruši pravila)

Sve ovo ide u prilog tome da je njen stil sasvim sigurno upečatljiv i to zaista jeste.

Deena je kraljevski stil odevanja svela na jedan potpuno novi nivo, trendove nosi na vrlo svojstven način, elegancija je njena stilska osnova, a vrlo često svojim oufitima daje i edgy izgled.

Ovako to izgleda u njenoj režiji:

# Ne beži od boja

# Trenč nosi isključivo sa efektnim salonkama

foto: Profimedia

# Casual kombinacije će takođe nadograditi štiklama

# Izgledaće kao dama u puderastoj suknji sa faltama ili baby blue kaputu

# Dokazaće da za royal look vam nije potrebna kruna 

Pogledajte ostale odevne kombinacije na sledećoj strani... 

PageBreak

# Lepa princeza ne odustaje ni od tradicije

# Dokazuje da je suknja moćan komad koji može da osveži bilo koji look

# Često nosi kožu u paru sa statement haljinama izgledajući kao modna urednica

# I da, njena frizura je još jedan pokazatelj koliko šminka i kosa mogu da ceo look podignu na jedan nivo i učine vas autentičnim

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/