HIT FOTKE! RANI RADOVI PREMIJERKE ANE BRNABIĆ: Pogledajte kako su izgledali Šešelj, Zorana, Palma...
Foto: Instagram, Marina Lopičić

Buntovnički izgled

HIT FOTKE! RANI RADOVI PREMIJERKE ANE BRNABIĆ: Pogledajte kako su izgledali Šešelj, Zorana, Palma...

Politika -

Poznata kao veliki obožavalac muzike osamdesetih i benda Dipeš mod, Brnabićeva je u skladu s tim furala i ovaj upečatljiv, pomalo dečački stil

Svojevremeno je javnosti otkrila da košulju ne skida čak i kad je na plaži. Međutim, premijerka Srbije Ana Brnabić, koja i danas zbog prirode posla često nosi košulje, ovaj odevni komad preferirala je još i u ranoj mladosti, kada je prilikom jedne žurke prošetala majicu, košulju i ultrakratku frizuru!

Sudeći po fotografiji koja je ovih dana isplivala na društvene mreže, a na kojoj je premijerka Brnabić pokazala kako je izgledala u vreme dok je obilazila urbane žurke, nema sumnje da je njen muzički ukus ostavio traga i na njen stil oblačenja.

Poznata kao veliki obožavalac muzike osamdesetih i grupe Dipeš mod, čije joj pesme uvek prijaju nezavisno od raspoloženja, Brnabićeva je u skladu s tim furala i ovaj upečatljiv, pomalo dečački stil, ispraćen čak i pokojom ogrlicom.

foto: Instagram

Međutim, ovu buntovničku fazu prošli su i drugi političari, među kojima se svakako izdvaja i ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je devedesetih imao dugu kosu i nosio isključivo crnu jaknu, pantalone i majicu.

Na svojoj veb-stranici upravo je sebe tako opisao: „dugokosi mladić iz Novog Sada krajiškog porekla“.

foto: Fonet, Privatna Arhiva

S druge strane, lider SRS Vojislav Šešelj u mladalačkim danima imao je kratku i gustu plavu kosu i izgledao je potpuno šlank, što se da primetiti na fotografiji koja je nastala u vreme dok je s prijateljima bio na radnoj akciji, i kada mu naočare za vid još nisu bile potrebne.

foto: Fonet, Privatna Arhiva

Takođe, i imidž ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović dosta je evoluirao. Iako je danas plavuša sa izrazito ravnom kosom, Mihajlovićeva je u tinejdž danima izgledala potpuno drugačije. Na slici koja je napravljena ispred srednje škole Mihajlovićeva je imala tamnosmeđu kosu i krupne lokne, dok je i guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković prošla nekoliko faza kad je eksperimentisala s frizurom.

foto: Privatna Arhiva, Dragana Udovičić

Palma nekad i sad

TO NISAM JA, TO JE MOJA „ŠAUMA“

Poznat kao ljubitelj borilačkih veština, lider JS Dragan Marković Palma još dok je bio mladić trenirao je kik-boks, što s ponosom uvek naglašava. Tome u prilog govore i brojne Markovićeve slike na kojima pozira u sportskoj opremi, ali i na kojima demonstrira svoje borilačko umeće. Marković je u tom periodu imao gustu crnu kosu i zgodnjikav stas.

Kurir / Sanja Đurić

Foto: Instagram, Privatna arhiva, Dragana Udovičić, Marina Loipičić, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ana Brnabić ušla u Top 5 !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track