FILMSKI ZAPLET U SVILAJNCU! KO JE UBIO BOGATOG PENZIONERA? Fatalna frizerka krivi ljubavnika, ljubavnik nju, a njen muž kaže da čak i nije bio tu
Foto: Printscreen Facebook, Privatna Arhiva

Osumnjičeni krivicu prebacuju poput štafete

FILMSKI ZAPLET U SVILAJNCU! KO JE UBIO BOGATOG PENZIONERA? Fatalna frizerka krivi ljubavnika, ljubavnik nju, a njen muž kaže da čak i nije bio tu

Crna Hronika -

Ko je kriv za brutalno ubistvo nesrećnog penzionera Živana Savića (75) iz Svilajnca koji je pre pet dana usmrćen još nije utvrđeno budući da troje osumnjičenih krivicu poput štafete prebacuju jedni na druge.

Fatalna frizerka: Ubio ga je moj drugi ljubavnik

Tanja Avramović (38), fatalna frizerka iz Svilajnca, izjavila je kako je dve godine bila u vezi sa ubijenim Savićem, a da je njega ustvari ubio njen drugi ljubavnik Bogić Đoković (49).

foto: Fejsbuk

"Bogić je stanovao kod nas i često se opijao, videlo se da je potajno zaljubljen u mene, a bio je ljubomoran što Živan dolazi kod mene. Moj muž je znao za našu vezu. Tog dana je Žika došao kod nas i doneo buteljku šampanjca kao poklon za rođendan, kada je u jednom trenutku u dvorište uleteo Bogić i vikao :

"Kurvo, ja ću da te ubijem, i tebe i tvog Živana!" Žika je u tom trenutku rekao da ne može više da sluša budalu, pa smo krenuli do šupe da mu dam prazne flaše. Odjednom sam čula udarac i videla Žiki kako leži, dok je Bogić stajao iznad njega sa buteljkom u ruci", rekla je Avramovićeva.

Osumnjičena je izjavila da joj je Đoković zapretio da će je ubitii ako nešto zucne.

"Pala sam u nesvest, a kad sam došla sebi, Bogić mi je rekao da je Žika u gepeku i da je živ. Potom sam pozvala muža, Bogić je rekao da odšlepamo automobil na neko napušteno mesto. Onda smo otišli do Žikine kuće iz koje sam uzela laptpš u kojem su bile intimne stvari između nas dvoje- rekla je ona.

Ljubavnik: Tanja je danima planirala kako da ga ubije

Sa druge strane Bogić Đoković je na saslušanju rekao da je Tanja Avramović danima planirala da ubije Saviča.

foto: Marina Lopičić

"Tri godine sam stanovao kod Živote i Tanje, ona mi se na početku dopadala, bila je vitkija, ali je to vremenom prestalo. Ona je imala ljubavnika koji je finansirao i to je njen suprug znao. Tanja je pozvala Živana da dođe kad mu je rekala kako joj se pokvarila testera i da ide da pogleda, to je bio znak da će ga ubiti. Vezala mu je ruke zavojem i rekla mužu da je "završila posao" i da nas vodi u Životinu kuću da tražimo pare. Tanja je svre vreme pričala o novcu kako je Živan ima najmanje 20.000-30.000 evra", rekao je Đoković.

Muž: Nisam bio tu, rekla mi je da ga je ubio komšija

Života Avramović, Tanjin muž je izvjavio da nema veze sa ubistvom i da je radio u firzerskom salonu kada se nesreće dogodila.

foto: Marina Lopičić

"U dvorištu su bili Tanja i Bogić oboje uznemireni, tada mi je Tanja rekla da je Žika došao kod nje i da su se on i Bogić posvađali oko testere i da je on zgrabio flašu i ubio penzionera. Ja sam rekao da zovemo policiju ali su odbili. Bogić je rekao da auto odvezemo do Velike Morave, a potom smo otišli do Žikine kuće u Porodinu, kada su Tanja i Bogić uzeli njegov lapotop u kome su bila ljubavna pisama koja je navodno pisao mojo ženi", rekao je Avramović.

Podsećamo, Tanja, koja je udata za Životu, je prema rečima stanovnika Svijaljnca bila je u paralelnoj vezi sa svojim podstanarom Bogićem Đokovićem, a istovremeno se viđala i sa Savićem.

Živan na Fejsbuku "lajkovao" svaku Tanjinu objavu

Sudeći po Fejsbuk profilu osumnjičene Tanje Avramović, ubijeni Živan ju je simpatisao.

foto: Fejsbuk

On je "lajkovao" svaku njenu objavu poslednjih meseci, a pretežno su u pitanju bile pesme o nesrećnoj ljubavi. Da li mu je ona na ovaj način slala poruke, za sada nije poznato.

(Kurir.rs/Blic/A.Milutinović/Foto: Printscreen,Facebook, Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja