Omiljena članica španske kraljevske porodice poznata je po svom sofistiranom modnom stilu uspešno spajajući skupe komade sa onima pristupačnih brendova.

Kraljica Letizia praktično nikada ne greši, a njene kombinacije su uvek prepune savršenih detalja poput neobičnih cipela, torbica, nakita...

Bivša novinarka se ne boji rizika, a često je možemo videti u trendi odeći koju sa puno stila prilagođava i svojim kraljevskim obavezama.

Ovoga puta vitka brineta bila je mamac za poglede u još jednoj ženstvenoj kombinaciji koja je naglasila njenu besprekornu figuru.

Kraljica Letizia bila je oličenje elegancije na događaju u Valensiji pod nazivom "Noche De la Economia Valenciana" na kome se pojavila u društvu svog supruga, španskog kralja Felipea VI u efektnom crnom kombinezonu bez rukava.

Izgled bez greške s jednostavnom frizurom i šminkom, upotpunila je modernom torbicom i upečatljivom srebrnom narukvicom.

Crni sako uzanih nogavica i V izreza ističe se i pojasom u struku, koji dodatno naglašava liniju i naglašava zavidnu ženstvenu siluetu.

Lepa Letizia još jednom uspela je da iskaže seksepil, a pritom izgleda vrlo svedeno i elegantno.

Ako možda niste znali:

Letizia, inače majka dve ćerke, Leonor (12) i Sofije (11), postala je kraljica 2014. godine kad je njen suprug postao kralj nakon što je njegov otac Huan Karlos abdicirao.

Letizia dolazi iz sasvim obične porodice. Otac današnje španske kraljice bio je novinar, a majka je medicinska sestra i sindikalna aktivistkinja. Pohađala je državnu srednju školu, a diplomirala je na Univerzitetu Komplutense u Madridu. Kasnije je odbranila magistarski rad na Institutu za audiovizuelno novinarstvo, a s Felipeom je u vezi od 2002.

Tokom studija, Letizia je radila za dnevne novine La Nueva España, a kasnije za ABC i za novinarsku agenciju EFE.

Upravo zbog obrazovanja i karijere i činjenice da je prototip moderne nezavisne žene, kraljevska porodica je prihvatila Letiziu, mada nije plemićke krvi, a osim toga, iza sebe je imala već jedan brak. Princ Felipe i Letizia venčali su se 22. maja 2004. u katedrali Santa María la Real de la Almudena u Madridu, a televizijski prenos njihovog venčanja pratili su milioni ljudi.

Izvor: Stil.rs

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/