Iza sebe je ostavio kapetana hrvatske fudbalske reprezentacije Luku Modrića, NBA zvezdu Lebrona Džejmsa, svetskog prvaka Formule 1 Luisa Hamiltona...

Novak je na dodelu došao u društvu supruge Jelene Đoković koja je zablistala u vrlo elegantnom izdanju. Ispod sive haljine golih ramena s visokim prorezom i crnim pojasom koju potpisuje Marija Tarlać, nosila je mrežaste crne čarape i mules štikle sa otvorenim prstima u istoj boji.

(Ludilo od enterijera: Zavirite u neverovatan novi dom Novaka i Jelene Đoković)

Njen nakit bio je vrlo decentan baš kao i šminka, a po pitanju frizure odlučila se za ležernu pletenicu.

(U ormaru Jelene Đoković: Koliko koštaju modeli koje nosi stylish Srpkinja)

Bila je tu i lepa crna pelerina s mašnom ukrašena šljokicama koju Jelena nije nosila prilikom poziranja na crvenom tepihu, ali zato se njome ogrnula dok se fotografisala sa drugim zvanicama.

Nole i Jelena su jedan od omiljenih parova na domaćoj, ali i svetskoj javnoj sceni, a njihova ljubav i skladan brak mnogima su uzor.

Oni se ne stide da pokazuju nežnost i ljubav koju osećaju jedno prema drugome, pa izuzetak nije ni crveni tepih, gde su sinoć svi imali prilike da vide kako izgleda njihov poljubac.

izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/