AKO DECA S NAJTEŽIM OBOLJENJIMA ŽELE DA VIDE VUČIĆA, ISPUNIĆEMO IM TU ŽELJU Lončar objasnio posetu predsednika deci
Foto: Printscreen / N1

POJASNIO

AKO DECA S NAJTEŽIM OBOLJENJIMA ŽELE DA VIDE VUČIĆA, ISPUNIĆEMO IM TU ŽELJU Lončar objasnio posetu predsednika deci

Lončar je naveo da je poseta predsednika organozovana po svim pravilima epidemiološke službe

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je juče medijima prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Institutu za majku i dete na Novom Beogradu, da deci sa najtežim oboljenjima treba ispuniti želju da upoznaju predsednika Srbije, ako to žele.

Lončar je naveo da je poseta predsednika organozovana po svim pravilima epidemiološke službe i da se vodilo računa da niko ne bude ugrožen.

- Poseta predsednika Vučića Institutu organizovana je po svim pravilima epidemiologa, najodgovornije tvrdim, jer sam i ja u tome učestvovao, koji su dali da slučajno neko ne bude ugrožen. Ne možete ovo da poredite sa nekim drugim, neorganizovanim ili sličnim stvarima. To su deca sa najtežim oboljenjima, krajnje je neizvesno šta će biti... i kad ima želju, hoće da vidi predsednika, a videli ste onog dečka Ognjena koji je hteo da se slika sa njim. E, onda kad ispoštujete sve to, pa valjda je najmanja stvar ispuniti želju tom detetu, mislim da to nije prevelika želja - rekao je ministar zdravlja za N1.

Podsetimo, ministar zdravlja Zlatibor Lončar juče je rekao da je broj obolelih od gripa smanjen. Upozorio je i da situacija jedino nije sjajna u Vranju, gde se broj zaraženih virusom gripa povećao. Takođe, zabrana poseta zdravstvenim ustanovama i dalje trae.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU - Danica Grujičić, najbolj srpski neurohirurg

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.