BOJAN TOMOVIĆ NA PRAGU ŠIMANOVACA: Miljana i Zola OZBILJNO da se spreme! On ulazi u Zadrugu! (FOTO)
Bojan Tomović, Miljana Kulić, Foto: Facebook, Damir Dervišagić

SAMO ŠTO NIJE

BOJAN TOMOVIĆ NA PRAGU ŠIMANOVACA: Miljana i Zola OZBILJNO da se spreme! On ulazi u Zadrugu! (FOTO)

Kulićeva je zapretila da će ga tužiti ukoliko još bude tvrdio da je dete njegovo

Objavljeno:

Crnogorski pevač Bojan Tomović, koji je nedavno prešao u Islam i promenio ime u Amar Moštrokol, digao je veliku buku ovih dana tvrdnjom da je otac deteta koje nosi Miljana Kulić u Zadruzi.

Preciznije, Tomović je prvobitno oštro demantovao da je uopšte imao seksualne odnose sa Miljanom, a zatim je promenio priču, jer, kako je rekao, dete jeste njegovo, i da ne može više da ćuti. Čak je govorio da Miljana treba da abortira, jer on pati od psihičkog oboljenja, bipolarnog poremećaja.

foto: Printscreen

Sinoć su ovu situaciju komentarisali i u Zadruzi, a Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su poručili Tomoviću da više ne dira njihovo dete i ne pominje ga ni u kakvom ružnom ili lažnom kontekstu. Kulićeva je zapretila da će ga tužiti ukoliko još bude tvrdio da je dete njegovo.

foto: Printscreen

Tomović je na svom Instagram profilu objavio poruku "Uskoro stižem", a na slici se nalaze Šimanovci, to jest mesto gde je, kao što je poznato, smeštena Zadruga.

foto: Printscreen/ Instagram/ bojan.tomovic

Naravno, ovo može da znači da će Tomović samo gostovati u Zadruzi. Takođe, treba imati na umu da on voli da daje neodmerene izjave, pa je moguće da samo provocira. Ostaje nam da vidimo razvoj sitaucije.

Bonus video

JECA, VRIŠTI, NE MOŽE DA DIŠE! Svi potrčali da smire KRUNIĆEVU, dobila NERVNI SLOM, moli da IZAĐE NAPOLJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.