POLEDICA TVRDI DA OVAJ ČOVEK NAMEŠTA UTAKMICE U SRBIJI: Naštelovao je 3 meča i pretio mi porodici! (VIDEO)
Foto: Printscreen

TEŠKE OPTUŽBE

POLEDICA TVRDI DA OVAJ ČOVEK NAMEŠTA UTAKMICE U SRBIJI: Naštelovao je 3 meča i pretio mi porodici! (VIDEO)

Fudbal -

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'', tvrdi da je predsednik FK Loznica Vlastimir Lukić učestvovao u nameštanju utakmica, ali i da mu preti.

Poledica je nedavno objavio da je "predsednik jednog srpskog kluba nameštao utakmice, nasrnuo na igrača i pretio mu", ali tada nije želeo da obelodani ime tog rukovodioca.

Sada, kada mu je, prema njegovim rečima, porodica izložena pretnjama, odlučio je da Vlastimira Lukića obeleži kao mešetara i siledžiju.

"Poštovani, čovek koji je snimljen u priznanju nameštanja treće utakmice zove se Vlastimir Lukić i aktuelni je predsednik FK Loznica iz Loznice. Vlastimir Lukić je danas pozvao jednog bliskog člana moje porodice da joj objasni koliko je on opasan. Nažalost, nije bio dovoljno hrabar da pozove mene, uglavnom ti hrabri samo zovu osobe suprotnog pola a ona je nakon razgovora bila vidno uznemirena i uplašena. Kroz moj desetogodišnji rad u fudbalu prošlo je na desetine "Vlastimira Lukića" i nikada nijedan nije mogao da me uplaši, niti će. Današnjem "opasnom" Vlastimiru Lukiću javno obećavam da će biti krivično gonjen i da će veoma brzo biti bivši fudbalski funkcioner", napisao je Poledica na Fajesbuk stranici Sindikata profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost''.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track