kreacija vivijen vestvud

Trenerka za opštinu, a za svadbu NAJKRAĆA VENČANICA na svetu: O ovom izdanju Verice Rakočević se priča već 10 godina

0

Modna kreatorka Verica Rakočević je za svoje venčanje izabrala neobičnu mini venčanicu koja je ukrala sve poglede, a koja je delo Vivijen Vestvud.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su 10 godina u braku.
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević su 10 godina u braku.foto: Marija Mladjen/ATAImages

Modna kreatorka Verica Rakočević (75) i kompozitor Veljko Kuzmančević (40) ove godine će proslaviti 10 godina braka.

 

Zbog razlike od 35 godina koja je između njih, mnogi su predviđali da će njihova veza biti kratkog dana, ali su opstali uprkos svemu.

 

A od početka njihova priča nije standardna i sve je počelo od poruke na Fejsbuku koju je Veljko poslao Verici želeći da ostvare poslovnu saradnju. 

 

Tako je sve počelo, a nakon odmora na Zlatiboru na koji su otišli kao prijatelji, odlučili su da se zakunu na večnu ljubav. 

Njihovo venčanje je takođe bilo daleko od klasičnog što se i očekivalo od njih.

 

- U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - ispričala je jednom prilikom Verica Rakočević za srpske medije.

Razlika od 35 godina im nije predstavljala prepreku.
Razlika od 35 godina im nije predstavljala prepreku.foto: ATA Images

Kako bi se sakrili od paparaca, na svadbu su stigli brodićem, a onda su uživali do ranih jutarnjih sati uz tamburaše.

 

O njihovim stajlinzima se priča i dan-danas, a za tu priliku Veljko je odabrao  Armanijev sako, farmerice i jedan neobičan detalj u vidu kape na glavi, jer kako je priznala jednom Verica,  nije voleo što ima kratku kosu, pa je stalno nosio kapu.

 

Kako mlada uvek zaseni sve ostale, tako se desilo i na njihovom venčanju, a o autfitu Verice Rakočević se priča i dan-danas.

 

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Za venčanje je odabrala mini-venčanicu, kreaciju Vivijen Vestvud, sa širokim crnim pojasom koji je naglasio njen struk i vitku figuru i još više istakao ceo kroj velikom mašnom.

 

Po mišljenju mnogih, ovo je bila najkraća venčanica na svetu.

 

Uz ovu predivnu i šik venčanicu, Verica je iskombinovala duboke crne čizme do kolena, a sve je zaokružila efektnim bidermajerom koji se sastojao iz suncokreta.

 

makonda-tracker