RTCG2

Kurir logo
06:00

Е спорт


07:30

Стил, р


08:00

Шах за све, р


08:30

Фудбал: Холандија-Катар, СП – група “А”, снимак


10:30

Селам Катар, р


12:30

Фудбал: Иран-САД, СП – група “Б”, снимак


14:30

Селам Катар, р


15:10

Шах за све, р


15:50

Фудбал: Тунис-Француска, СП – група “Д”, директно


17:55

Селам Катар


19:50

Фудбал: Саудијска Арабија-Мексико, СП – група “Б”, директно


21:55

Селам Катар


22:30

Подцаст, Игор и Владо


23:30

Избор из јутарњег програма, снимак


00:00

Фудбал: Тунис-Француска, СП – група “Д”, снимак


01:30

Е спорт